:

Skriveverksted i Drammen 1. juni!

Skriveverksted i Drammen lørdag 1. juni!

Foredragsholdere: Camilla Otterlei og Veslemøy Solberg.
Sted: Comfort Hotel Union Brygge, Grønland 64, Drammen. (Petter Stordalens «rocke-hotell!»)
Tid: Vi starter kl. 10. Foredrag og skriveverksted varer fra kl. 10-16 inkl. pauser. Comfort Hotels lunsjbuffet er inkludert. Det samme er te/kaffe og snacks i pausene. Klokken 19 starter vi igjen med «åpen scene» for de som ønsker å dele tekster og/eller delta i sosialt samvær.

Dameskrive.jpg

Er du klar for et inspirerende og lærerikt skriveverksted i Drammen? Finn de beste ideene dine og skriv dem ut! Få begrepet «show, don't tell» under huden. (Vi gir oss ikke før alle kan gå hjem og si: «Ja, nå skjønner jeg virkelig hva dette innebærer! Nå kan jeg ta dette i bruk i min egen skriving!»)

Lær hvordan du skriver en gnistrende god scene! Og ikke minst: Få nyttige tips om å håndtere motgang og bli kvitt skrivesperre!

Vi skal lese tekster for hverandre – både i små grupper og i plenum om kvelden. (Dette er veldig lærerikt, men selvsagt frivillig.)

Camilla Otterlei er utdannet kunstner ved Kunsthøgskolen i Bergen og tekstforfatter ved Westerdals School of Communication.

Hun har gitt ut flere bøker, og arbeider frilans som forfatter, redaktør, journalist og kurs- og foredragsholder. Hun underviser blant annet ved Forfatterstudiet i Bø.

Camilla Otterlei har gitt ut bøker i flere sjangre: barnebøker, fagbøker, faktabøker, antologier og praktbøker. i 2016 fikk hun Landslaget for språklig samlings litteraturpris for barneboka Kunsten å møte en bjørn, (Mangschou Forlag.) I 2017 kom den kritikerroste boka Hei, lille frø!

Veslemøy Solberg er forfatter, journalist, sanger og kursholder. Hun har over 20 års erfaring fra norsk kulturbransje, blant annet fra TV og radio, og har gitt ut en lang rekke album, lydbøker og bøker. I tillegg har hun arbeidet som redaktør i forbindelse med flere bokprosjekter. 

Veslemøy har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo, med spesialisering innen lyrikk og romankunst. Hun har også jobbet som journalist i Bergensavisen og Drammens Tidende, og har skrevet hundrevis av artikler, sangtekster, dikt og petiter. Veslemøy har også undervist i barnelitteratur og barns språkutvikling i det som nå heter Universitetet i Sørøst-Norge (USN.)

SLIK FINNER DU FRAM TIL COMFORT HOTEL UNION BRYGGE, (som ligger et par hundre meter fra jernbanestasjonen og busstasjonen i Drammen.)

Adressen er Grønland 64, 3045 DRAMMEN. For booking av hotellrom, sjekk: https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/drammen/comfort-hotel-union-brygge/C

Camilla og jeg gleder oss!

Stor klem fra Veslemøy S :-)

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Order summary

Skjermbilde 2019-04-02 kl. 22.53.57

Skriveverksted i Drammen 1. juni!

Bli med på et inspirerende og lærerikt skriveverksted i Drammen lørdag 1. juni!

Sted: Comfort Hotel Union Brygge, (Petter Stordalens rockehotell!)

Tid: Lørdag 1. juni fra kl. 10.00. Lunsj, pausemat, kaffe og te er inkludert!

Bli med og få fart på skrivemotoren! Og del tekstene dine med oss!

NOK 1.290
Totalt beløp NOK 1.290

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.