:

TEKSTPAKKE GAMMA

TEKSTPAKKE GAMMA

Trenger du hjelp med manuset ditt? Vil du få profesjonell tilbakemelding fra etablerte og dyktige forfattere, som én gang har vært der du er nå? Da skal du velge en av Skriveakademiets manuskonsulenter!

Alle manuskonsulentene er vennlige lesere, som vil bruke mye tid på teksten din, og som vil deg vel. Kritikken du eventuelt vil få er konstruktiv, og den vil hjelpe deg til å forbedre manuset, slik at det til slutt kan bli modent for utgivelse. For det er jo det du vil!

Du kan sende inn tekster på både bokmål og nynorsk i alle sjangre.

Dette får du:

TEKSTPAKKE GAMMA
MANUS OPPTIL 36000 ORD, (OMTRENT 72 A4-SIDER.)
Du kan også få tilbakemelding på handlingsgangen din.

Du får skriftlig tilbakemelding på mail, og kan også få en muntlig vurdering via telefon.

PRIS: kr. 3.950,-

 Slik foregår prosessen i praksis:

1) Betal for TEKSTPAKKE GAMMA.

2) Send manuset på mail til veslesol@nordicae.com i kjent format: doc, docx, pages eller pdf. 

3) Når jeg har mottatt manuset ditt, sender jeg det videre til manuskonsulenten, som vil gi deg skriftlig tilbakemelding på mail. Du vil også kunne få en muntlig vurdering via telefon.

Her er våre manuskonsulenter:

Camilla Otterlei er utdannet kunstner ved Kunsthøgskolen i Bergen og tekstforfatter ved Westerdals School of Communication.

Hun har gitt ut flere bøker, og arbeider frilans som forfatter, redaktør, journalist og kurs- og foredragsholder.

Camilla Otterlei har gitt ut bøker i flere sjangre: barnebøker, fagbøker, faktabøker, antologier og praktbøker. i 2016 fikk hun Landslaget for språklig samlings litteraturpris for barneboka Kunsten å møte en bjørn, (Mangschou Forlag.)

I 2017 ga Camilla ut den kritikerroste barneboka Hei, lille frø!

Olav Solberg er professor emeritus i nordisk litteratur ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Han har tidligere vært ansatt i NRK, ved Bergen lærerskole, ved Høgskolen i Telemark og ved Universitetet i Oslo.

Solberg har gitt ut mange bøker og artikler om litterære og kulturelle emner, bl.a. doktorgradsavhandlingen Den omsnudde verda. Ein studie i dei norske skjemteballadane (1993), Tekst møter tekst. Kristin Lavransdatter og mellomalderen (1997) og Forteljingar om drap. Kriminalhistorier frå seinmellomalderen (2003).

Sammen med Bengt R. Jonsson ga Solberg i 2011 ut den omfattende biografi-antologien «Vil du meg lyde. Balladsångare i Telemark på 1800-talet. Solberg har lenge vært pådriver for en norsk vitenskapelig balladeutgave og har de siste årene hatt en prosjektstilling ved Nasjonalbiblioteket tilknyttet balladeprosjektet, som nylig er fullført.

I 2014 skrev Marthe Sanne tittelnovellen i Årets krim utgitt på Liv Forlag: Døden på Slottsfjellet. Samme år kom hun med i en bok der Liv Forlag samarbeidet med Tunsberg litterære selskap, og i 2017 vant hun en skrivekonkurranse i regi av Cappelen Damm. Bidraget hennes kom med i antologien Dødelig dose, der mange kjente krimforfattere er representert.

Marthe Sanne har skrevet en lang rekke noveller for ukebladene Hjemmet og Norsk Ukeblad. Hun har også fått noveller på trykk i svenske og danske ukeblader.

Sanne er utdannet innen form, farge og interiør, men som hun sier: «jeg fant aldri ro før jeg begynte å arbeide målrettet med historiene som levde i hodet.» For tiden jobber Marthe Sanne med en bok om den norske kong Håkon Håkonssons kone: dronning Margrete Skulesdatter. 

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
Skriveakademiet 700-380f3

TEKSTPAKKE GAMMA

NOK 3.950
Totalt beløp NOK 3.950

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.