:

Få mot til å skrive!


Her finner du en oversikt over innholdet i kurset:

Leksjon 1: Lær å tenke som en forfatter! Få tips om hvordan du kan lage en plan for arbeidet ditt.
Etter å ha vært gjennom denne leksjonen, har du en genial arbeidsmetode!

Leksjon 2: Hvor kommer ideene fra? Hvordan finner du dine beste ideer, og hvordan kan du teste om din beste idé kan bli til en stor historie? (Aha-opplevelse.) Lær mer om hvordan du kan bruke ditt eget liv i skrivingen din!
Etter å ha gjennomgått denne leksjonen, vil du være i stand til å velge og utvikle de beste ideene dine.

Leksjon 3: Ta rotta på din indre kritiker!
Få konkrete tips som hjelper mot skrivesperre og prestasjonsangst, og få to hemmeligheter alle forfattere bør kjenne til!

Leksjon 4: Lær hvilke skriveteknikker du må tilegne deg for å lykkes. Etter å ha vært gjennom denne leksjonen, vil du ha fått en oversikt over de viktigste litterære sjangrene våre. 

Leksjon 5: Lær forskjellen på begrepene selvfølelse og selvtillit. Få innblikk i hvorfor det er så viktig å ha god selvfølelse når du skriver, og få gode øvelser som kan hjelpe deg å styrke selvfølelsen din.

Leksjon 6: Lær hvordan du kan tenke som en proff. Få helt konkrete tips, råd og øvelser, og lær forskjellen mellom «tapertanker» og «vinnertanker.» I et eget hjelpeark viser jeg deg hvordan «tapertanker» kan gjøres om til «vinnertanker.» Og sist, men ikke minst: Du får en ekstrabonus om å bygge opp en god historie! Denne er gull verdt!

Leksjon 7: Lær deg å ønske usikkerheten velkommen! Få gode råd til kunstneren i deg! 

Leksjon 8: Lær deg å takle (og tåle) kritikk. Jeg gir deg et personlig eksempel, og i tillegg får du et hjelpeark med nyttige tips om hvordan du kan takle og tåle kritikk. 

Leksjon 9: Få tips om konkrete veier mot målet. Du får linker til gode ressurssider for forfattere, du får tips om hvilke forlag du kan sende manuset ditt til, og du får vite hvordan du kan få tak i penger til skriveprosjektene dine.

Og så gir jeg deg mitt kanskje aller beste skrivetips helt til slutt!

Kort sagt: Du får en metoder, teknikker og øvelser som virkelig virker!

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
Få mot til å skrive

Få mot til å skrive!

Inspirasjons- og motivasjonskurs for skribenter!
Bli kvitt skrivesperre og prestasjonsangst.
Få teknikker og metoder som fungerer.
På kjøpet:
Bonus om å skrive en roman!
Et helt kurs om å plotte historier, (verdi: 2.990.)
Bonusvideo om å gi ut bok.


NOK 4.990
Totalt beløp NOK 4.990

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Dette sier kursdeltakerne våre om Skriveakademiet:

«Kurset er genialt lagt opp. På dette kurset har Veslemøy samlet alt jeg kan komme på av skrivetips! Rådene bærer preg av at de er gitt av en som har gått hele veien selv, og vet hvor det kan butte.»

– Tone Birgitte Bergflødt, kursdeltaker og forfatter.

«Jeg vil virkelig anbefale dette kurset til alle som går med en drøm om å skrive. Her får du alle rådene du trenger. Online-kurset er motiverende og inspirerende, og jeg sitter igjen med et skattkammer av kunnskap. Kurset er en forfatters ABC.»

– Astrid Dyve, kursdeltaker og forfatter.

«Skriveakademiet har hjulpet meg med å få tro på egne evner, og har i tillegg gitt meg masse kunnskap. Det igjen har ledet til utgivelse i to antologier! Jeg anbefaler romankurset på det varmeste!»

– Jenny Cornelia A. Nyborg, kursdeltaker og forfatter!