:

Skriv en god barnebok!

Barnebok-kurs høsten 2023


Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
FORSIDE BARNEBOK-KURS

Skriv en god barnebok!

Skriveakademiets store barnebok-kurs i 8 moduler + 4 store bonusleksjoner, som steg-for-steg lærer deg hvordan du kan planlegge, skrive og utgi en bok barn vil elske å lese! Inkludert: Et kurs om å skrive for ungdom!

NOK 4.990
Totalt beløp NOK 4.990

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

 DETTE SIER KURSDELTAKERNE VÅRE OM SKRIVEAKADEMIET:

«Sommaren 2019 bestemte eg meg for å ta eit kurs hos Skriveakademiet. Det er eit val eg aldri vil angra på. Sjølv om kurset i seg sjølv ville vore nok til å få meg som deltakar, var det veldig forlokkande at Skriveakademiet òg gir ut antologiar kvart år med mange av tekstane til deltakarane. I tillegg reklamerte dei for den årlege manuskonkurransen sin, noko som var ein sjanse eg ikkje kunne la gå frå meg.
Sjølv har eg fått med tekstar i dei tre antologiane som har vorte utgitt sidan eg melde meg inn. I januar 2020 fekk eg òg den gledelege nyheita at eg var vinnar av manuskonkurransen. Eg blir dermed utgitt på forlaget til Skriveakademiet. Sumarvariasjonar er ein novellesamling for ungdom og det har vore ei glede å få jobba med Skriveakademiets redaktør i denne prosessen.»
 

– Tone Nilsen-Bie, kursdeltaker og prisvinnende forfatter


«Skriveakademiet har gjort livet mitt bedre. Høres svulstig ut, ikke sant? Men det er fakta! Helt siden jeg var 12 år, har jeg båret på en hemmelig drøm om å skrive. – Hemmelig, fordi jeg ikke trodde jeg kunne. Ikke hadde talent. Ikke ville få det til.
Men nå har jeg oppnådd drømmen! 30 år etter at tanken først slo ned i hodet mitt kan jeg kalle meg forfatter!
Online-kurset har resultert i utgivelser i flere antologier og nettmagasiner – og 7. juni 2020 kom min første barneroman. Alt takket være Veslemøy og Skriveakademiet.»

Heidi Mandal, Forfatter og kursdeltaker, som vant Skriveakademiets manuskonkurranse i 2019 med barneboka
«Anna-Panna fra Rottereiret.
»

– Heidi Mandal, kursdeltaker, redaktør og forfatter.


«Positivt, lærerikt og sosialt» er ord som dukker opp når jeg skal beskrive Skriveakademiet.
Kurset inneholder alt en forfatter trenger innenfor flere sjangere. I tillegg er Skriveakademiets fellesskap for medlemmene på Facebook verdt gull. Veslemøy og Skriveakademiet er nøkkelen til at min diktsamling «Hjertestier» blir utgitt sommeren 2020.»

– Janne Mari Heipt, kursdeltaker og forfatter